Despre noi

Costinești-ul e cool! De ce? Pentru că a fost de-a lungul timpului și este în continuare o stațiune care nu face discriminări. În Costinești poți veni și în vacanță cu gașca sau colegii de liceu sau facultate să petreci până la răsărit și apoi să dormi până după-amiaza, și cu iubita sau alte cupluri - trăiască plimbările pe malul mării și declarațiile romantice de la răsărit de soare… dar și cu toată familia, cu mic cu mare, la plajă, baie și grătare. În Costinești e loc pentru toată lumea…

La fel și la pensiunea noastră.

Am gândit pentru tine un loc în care să te simți bine, indiferent de vârstă și context. O oază de comfort cu balcon cu vedere direct la mare din fiecare camera a noastră, cum sunt biletele cu locurile alea bune la concerte, ca să iasă pozele de Insta cât mai cool.

Suntem aproape și dacă vii cu trenul (gara e la doi pași), avem și locuri de parcare dacă ne vizitezi cu mașina. În drumul tău spre plajă sau club poți găsi în apropierea locației noastre și supermarket-uri, sau restaurante cu mâncare bună bună (le-am testat noi) cum ar fi Pofta Pescarului.

Ne-am gândit la toate!

Dacă te-ai plictisit de uscat și vrei să te aventurezi pe mare, suntem aproape și de debarcader, loc de unde poți face plimbări cu vaporașul în jurul celebrei epave.

Tu ia-ți prietenii, iubita sau familia și hai la BlackSeaView, iar noi îți promitem o vacanță faină și un view de neegalat!

Camerele noastre

Black Sea View Costinești

Camera Dublă

2 ADULȚI

25 m²

Cameră dublă spațioasă cu pat King Size, balcon și vedere la mare.

REZERVĂ ACUM DE LA 180 RON

Black Sea View Costinești

Apartament

2+ ADULȚI

45 m²

Apartament generos cu 1 pat King Size și 2 canapele, balcon și vedere la mare.

REZERVĂ ACUM DE LA 280 RON
Contactează-ne acum

Lasă-ne feedback-ul tău

Vrem să devenim mai buni, așa că avem nevoie de feeback-ul tău. Dacă ai vreo sugestie pentru noi, dă-ne un mesaj folosind formularul din dreapta sau metodele de contact de mai jos.

Adresa:

Str. Portului nr. 27, Costinești 907090, Vis-a-vis de Epava

Telefon:

+4 0732 134 317

Email :

office@blackseaview.ro